Candidlab historie og purpose

Bliv lidt klogere på menneskerne bag Candidlab og hvem der har gjordt Candidlab til det fantastiske værktøj det er i dag.

Candidlab laver evidensbaserede scoringssystemer for at almen forbrugere, kan se hvilke produkter som ifølge nyeste forskning er gode og hvilke som er dårlige. Candidlab har været aktiv i branchen siden 2012 og har blandt andet skabt stor debat gennem deres laboratorieanalyser af kosttilskud. Vision er ganske simpelt at gøre kosttilskudsjunglen til et gennemskueligt marked, hvor de bedste produkter til de billigste priser vinder.

Candidlab er en uafhængig tredjepart som anmelder kosttilskud på baggrund af objektive faktorer. Vores eksterne anmelderpanel håndterer de subjektive vurderinger. For gennemsigtigheden skyld skal det dog nævnes, at hvis du som besøgende klikker dig videre til et produkt hos en forhandler, får Candidlab i nogle tilfælde betaling for videresendelse af trafikken. Vedligeholdelse og produktion af informativt indhold, videnskabelige anmeldelser og guides kræver likviditet og ressourcer. Denne finansieringsmodel hjælper til at understøtte vores fortsatte arbejde for gennemsigtighed i branchen.

Informationen du får her på siden er ment som komplementær, og bør ikke erstatte råd eller information fra din læge eller andre sundhedsprofesionelle. Du kan kontakte også kontakte os generisk på mail(at)candidlab.com eller ringe på +45 53 86 19 94.

Anmelderpanelet

Panelet består af kompentente mennesker som alle bidrager til anmeldelsernes pragt. Anmelder panelet er sammensat med henblik på diversitet, så anmeldelserne giver et nuanceret blik på produkterne. Derfor består panelet selvfølgelig både af mænd og kvinder i forskellige aldersgrupper, som er alt lige fra professionelle atleter, personlige trænere, coaches, undervisere, modeller og almindelige træningsentusiaster.

Vores ansvar

Kontakt os

Vi ønsker ikke kun at oplyse forbrugere om de bedste kosttilskud på markedet – det skal gøres på en ansvarlig måde. Det gælder både ift. evidens, videnskab, moral, etik, vores principper og standpunkter. Derfor betaler vi eksempelvis for at sikre, at både vores hjemmeside og facebook side er Co2 Neutral. Ydermere har vi en målsætning om at give tilbage til nogle af de foreninger, organisationer og klubber som gør meget for motion og sundhed i Danmark eller på internationalt plan.

Kontakt os

Du kan enten skrive til os elektronisk, sende post eller ringe.

Candidlab
Adresse: Store Kongensgade 21, 1264 København K, Danmark
CVR: DK-37224340
Telefon: +45 53 86 19 94
Mail: mail@candidlab.com

Nogle af menneskerne bag

Candidlab Stiftere
De to stiftere af Candidlab, Anders (tv.) og Christian (th.).

Anders Nedergaard

BSc i Biokemi, MSc i humanbiologi, PhD i muskelbiologi

Anders er uddannet biokemiker og humanbiolog og har taget sin forskeruddannelse på institut for idrætsmedicin. Efter sin PhD-uddannelse har Anders været i en erhvervs-PostDoc hos Nordic Bioscience. Ved siden af sit akademiske virke har Anders været konsulent for Antidoping Danmark, Team Danmark og redaktør på Dansk Sportsmedicin. Anders er co-founder og CSO hos Candidlab. Han sikrer kvaliteten af det indhold, der produceres og publiceres på platformen.

Mail: afn@candidlab.com

Christian Højbo Møller

Økonom, stud HA, digital marketing strateg

Christian er founder af samt partner og direktør i Candidlab. Han studerer samtidig HA på Copenhagen Business School. Han startede sin første virksomhed som 16 årig og fik hurtig smag for online markedsføring. Christian fik ideen til Candidlab under et college ophold i USA. Han har, sammen med Anders, kæmpet for at gøre markedet mere transperent lige siden, ved at kritisere produkter med uigennemskuelige deklarationer eller indeholde hokus pokus ingredienser.

Mail: chm@candidlab.com

Kaj Winther

Læge, Dr Med, Adjungeret professor

Kaj er speciallæge i klinisk biokemi og adjungeret professor på Københavns Universitet ved Institut for Idræt og Ernæring. Han har tidligere været overlæge ved Center for Trombose og Hæmostase og sidenhen ledende overlæge ved Klinisk Biokemisk Afdeling på Frederiksberg Hospital. Dertil har Kaj i årtier arbejdet med klinisk studier af kosttilskud og naturlægemidler. Kaj er en del af Candidlabs advisory board, hvor han rådgiver og sparrer omkring scoringsmetoderne ved vurdering af produkternes kvalitet og effekt.

Stig Günther

Tarm- og bakterie specialist

Stig led af irritabel tyktarm gennem mange år, men kurerede sig selv med fækal mikrobiota transplantation (FMT) og er de sidste 8 år blevet ekspert i tarm biota og bakterier. Stig arbejder som FMT-konsulent og er leder af Aleris-Hamlets FMT-laboratorie. Stig deltager desuden i forskerteamet omkring flere forskellige studier af virkningen af FMT – blandt andet med Aarhus Universitet. Stig er en del af Candidlabs advisory board, hvor han rådgiver og sparrer omkring primært probiotika kosttilskud.